Een wijntje drinken samen met familie of vrienden na het eten van een heerlijke warme maaltijd is altijd leuk en met Riesling wijn worden je reuk zintuigen wakker gemaakt met duidelijke fruitige aroma’s en je krijgt een heerlijke zoete fruitige en een beetje zure smaak bij elke sip te proeven. Deze heerlijke wijn is gemaakt uit de witte riesling druif die afkomstig is uit de gouais blanc druif. De Chardonnay en Pinot noir stammen ook af van deze bekende eeuwenoude druiven, dus dat maakt de Riesling wijn familie. De Riesling druif is afkomstig uit Duitsland, maar het is ook te vinden in Elzas in Frankrijk. Als je nooit eerder een heerlijke Duitse witte wijn heb gedronken dan moet je de Riesling wijn wel eens proberen. Grandcru wijnen heeft een ruim assortiment aan kwaliteit en betaalbare wijnen, dus als je op zoek ben naar wijn voor een speciale gelegenheid is hier de beste plek.

Waarom is Riesling wijn het proeven waard?

De Riesling wijn is een eeuwenoude wijn die gemaakt is van de Riesling druif. Deze druif is oorspronkelijk te vinden rondom de rijn oevers van Duitsland en in Elzas gelegen in Frankrijk. Deze druiven worden in Duitsland “de koningin van de druiven” genoemd. Niet iedereen houdt van zoete wijnen en de Riesling wijn wordt door veel mensen beschreven als zoet, maar deze wijn is vol verrassingen want afhangend van waar deze druif groeit en hoe oud deze druif is zo verandert ook de smaak per fles. Deze witte wijn is langer houdbaar door zijn zekere zuurgehalte en is het lekkerst wanneer je het drinkt bij het eten van een pittig gerecht. Al deze verrassende aspecten van deze wijn maakt dat je het moet proberen.

Waarom wijn kopen bij Grandcru wijnen?

Ben je op zoek naar kwaliteit wijnen voor een speciale gelegenheid? Of betaalbare wijnen? Om al deze redens is Grandcru wijnen in Nederland de beste plek voor al jouw heerlijke en betaalbare wijnen. Verder hebben ze een ruim assortiment en ook de Riesling wijn kun je online bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *