Monolith

Hebben we het over een Monolith bbq dan praten we over Duitse degelijke kwaliteit, vier modellen die zo ieder hun kenmerken en kwaliteiten hebben. Van klein tot zeer groot, wel heeft elke barbeque perfecte eigenschappen om je vlees en vis te bereiden op verschillende manieren. het Junior model is de kleinste van de 4, geschikt als je een compacte tuin hebt of zelfs op balkon kun je dit model gebruiken. Natuurlijk wel met de functies die je van aan Kamado gewend bent.

Bijzonder model

Met de Icon heb je een uniek model barbeque, naast de gewone bereidingswijze zoals grillen, roken, slow cooken kun je er ook een vuurplaat van maken. Even simpelweg de deksel verwijderen, en er gaat een weer een nieuwe wereld open op het gebied van eten bereiden. Het meest verkochte model is het Classic model, kies voor het standaard model of de absolute top waarbij je zelfs een ingebouwde ventilator in je bbq hebt. Kies voor een model met tafel, of een die op zichzelf staat. 

Monolith

Geschikt voor de hele familie

Een groot gezin of regelmatig vrienden over de vloer, met een Monolith Lechef is dit geen enkel probleem. Deze krachtpatser van formaat bereidt in een handomdraai al je vlees, vis en groente tot een heerlijke maaltijd. Je het maar liefst een 55 cm doorsnede rooster om je eten op te bereiden, voldoende om met familie en vrienden lekker te genieten met elkaar. Wil je een model wat echt af is, kies dan voor het model met onderstel en zijtafels om nog meer profijt ervan te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *